Cupra Born on nyt myynnissä ja koeajettavissa

CUPRAN uusi sähköinen aikakausi on täällä – CUPRA Born nyt myynnissä ja koeajettavissa

  • Brändin ensimmäinen täyssähköauto CUPRA Born nyt myynnissä
  • Ensimmäiset asiakastoimitukset Suomeen alkavat tammikuussa 2022
  • Lanseerausvaiheessa valittavana kaksi eri varustelutasoa: CUPRA Born ja CUPRA Born MAX
  • CUPRA Born -mallin hinnat alkavat 42390,00 eurosta (CUPRA Born 58 kWh, 150 kW (204 hv)
  • CUPRA Born aloittaa barcelonalaisen haastajabrändin uuden aikakauden

CUPRA eriytettiin SEATista omaksi bändikseen vain kolme vuotta sitten vuonna 2018. Nyt markkinoille saapuu tämän poikkeuksellisen haastajabrändin ensimmäinen täyssähköauto – CUPRA Born. Tunteita herättävän muotoilun lisäksi auto tarjoaa edistyksellisen voimalinjan ja välitöntä suorituskykyä sekä erinomaista ajotuntumaa kaikissa ajotilanteissa. CUPRA Bornin inspiroiva muotoilu erottaa sen kilpailijoistaan ja se on valmis ravistelemaan markkinoita.

CUPRA Born perustuu Volkswagen-konsernin MEB-alustarakenteelle. Suomessa lanseerausvaiheen CUPRA Born -mallit on varustettu 58 kWh:n akulla (nettokapasiteetti). Tämän CUPRA Born -version sähkömoottori tuottaa tehoa 150 kW (204 hv) ja maksimivääntö on 310 Nm. Se kiihtyy 0–100 km/h 7,3 sekunnissa ja saavuttaa huippunopeuden 160 km/h. CUPRA Bornin toimintamatka voi olla jopa 421 kilometriä (WLTP).

CUPRA Bornissa on erittäin nopea latauskapasiteetti, sillä 120 kW:n latausteholla toimintamatkaa tulee lisää 100 kilometriä vain 8 minuutissa. CUPRA turvaa myös auton pitkäikäisyyden ja tarjoaa autolle 5 vuoden tai 100 000 kilometrin takuun ja akulle puolestaan takuun aina 8 vuoteen tai 160 000 kilometriin saakka (riippuen siitä, kumpi täyttyy ensin).

CUPRA Bornin lanseerausvaiheen varustelutasot Suomessa

CUPRA Born -mallin erittäin kattaviin vakiovarusteisiin kuuluvat mm. lämpöpumppu, sähkökäyttöinen seisontalämmitys- ja jäähdytys, lämmitettävä CUPRA-monitoimiohjauspyörä, ennakoiva ja mukautuva vakionopeudensäädin ACC ja Front Assist ympäristönvalvontajärjestelmä hätäjarrutustoiminnolla, led-ajo- ja takavalot, CUPRA digitaalinen mittaristo 5,3”, Navi System audio- ja navigointijärjestelmä 12” värikosketusnäytöllä, älypuhelimen langaton lataus ja Full Link älypuhelimen peilaus, pysäköintitutkat edessä ja takana, peruutuskamera ja kaukovaloavustin, Kessy Advanced, avaimeton keskuslukitus ja käynnistys sekä CUPRA bucket seat -erikoisurheiluistuimet kangasverhoilulla (istuimen keskiosa SEQUAL-kierrätysmateriaalista). Kuljettajaa avustavista järjestelmistä on tässä varustelutasossa vakiona mm. liikennemerkkien tunnistus ja Lane Assist -kaistanpitoavustin. Lisäksi mukana tulee latauslaite (Mode 2) suko-pistokkeella ja julkisiin latauslaitteisiin sopiva Mode 3 -kaapeli.

CUPRA Born -mallin hinnat alkavat 42 390,00 eurosta.

CUPRA Born MAX -mallin vakiovarusteluun kuuluvat lisäksi/tilalla mm. seuraavat varusteet: AR-HUD-tuulilasinäyttö lisätyn todellisuuden Augmented Reality -toiminnolla, Top View Camera -ympäristön tarkkailujärjestelmä, panoraamalasikatto aurinkoverholla sekä Side Assist -kaistanvaihtoavustin ja Exit Assist -takana risteävän liikenteen varoitus sekä CUPRA bucket seat -erikoisurheiluistuimet sähkösäädöllä, hierontatoiminnolla ja kierrätysmateriaaleista valmistetusta Dinamica-mikrokuituverhoilulla.

CUPRA Born MAX -mallin hinnat alkavat 46 990,00 eurosta.

Kuuden värin (Vapor Gray, Glacial White, Geyser Silver, Rayleigh Red, Quasar Grey ja eksklusiivinen Aurora Blue) valikoiman ansiosta CUPRA Bornin persoonallisuutta voidaan viimeistellä oman maun mukaiseksi. Kaikki värit korostavat brändin ensimmäisen täyssähköisen auton persoonallisuutta ja päättäväisyyttä. 

Lisäksi molempiin malleihin on saatavilla valtion myöntämä 2 000 euron täyssähköauton hankintatuki.

CUPRA Born -mallien ensimmäiset asiakastoimitukset Suomeen alkavat tammikuussa 2022 ja toimitusaika uusille tilauksille myynnin alkaessa on noin 3 kuukautta.

CUPRA Born -mallit

CUPRA Born on myös CUPRAn ensimmäinen malli, joka tuotetaan CO2-neutraalisti läpi koko tuotantoketjun ja toimitetaan asiakkaalle täysin CO2-neutraalina. Kestävä kehitys otetaan huomioon Zwickaun tehtaan koko tuotantoketjussa. Vääjäämättömät päästöt tuotannossa kompensoidaan erilaisten ympäristöprojektien avulla. 

Luvuilla ilmaistuna CUPRA Born on 4 322 mm pitkä, 1 809 mm leveä, 1 540 mm korkea ja akseliväli on 2 766 mm. Omapaino on 1811-1934 kg ja maksimi kokonaismassa 2260 kg, riippuen auton varustuksesta. CUPRA Bornin ilmanvastuskerroin on 0,27 ja sen kääntöympyrä on vaivaiset 10,15 metriä. Tavaratilan koko on 385 litraa. 

CUPRA Born on ajajan auto: se tarjoaa urheilullisen mukautuvan alustansäädön (DCC Sport) sekä elektronisen ajovakauden hallinnan (ESC Sport) myötä täyssähköisen, huippusuorituskykyisen ja dynaamisen auton, jota on mukava ajaa. Progressiivinen ohjaus (vakiovaruste) antaa kuljettajalle lisää luottamusta ja hallinnan tuntua, kun taas erityinen urheilullinen ajovakauden hallinta (ESC Sport) sekä parannetut jarrut takaavat, että CUPRA Born toimii kaikissa olosuhteissa. CUPRA Born mukautuu kuljettajan tarpeisiin viidellä erilaisella ajotilalla: Range, Comfort, Performance, Individual ja CUPRA, joista viimeinen on saatavana vain e-Boost-paketin kanssa. Ajotilojen avulla voi muuttaa moottorin vastetta, ohjausta ja jousitusta.

CUPRA Bornia voidaan ladata sekä vaihto- että tasavirralla (AD/DC). Akun lataaminen on nopeaa ja vaivatonta, olitpa sitten tien päällä tai kotona. CUPRA Easy Charging -sovelluksella hallitaan kaikkea lataamisen liittyvää. Riippumatta siitä, millainen latausinfrastruktuuri on käytettävissä, kaikki toiminnot ovat aina käden ulottuvilla. Sovelluksella voi lisäksi helposti löytää julkiset latausasemat ja maksaa latauksen niissä. 

Suomessa CUPRA Born mallisto laajenee edelleen vuoden 2022 aikana. Ensi vuonna  markkinoille tulevat vielä CUPRA Born -mallit pienemmällä akkukoolla, 45 kWh, jonka toimintamatka on noin 340 kilometriä. Saataville tulee myös 58 kWh:n akku e-Boost-paketilla varustettuna sekä isommalla 77 kWh:n akulla ja e-Boost ja Range-paketeilla varustettu malliversio, jonka toimintamatka on jopa 540 km.

Ensimmäiset CUPRA Born -mallit ovat jo saapuneet Suomen CUPRA-jälleenmyyjille.

CUPRA Born -mallien hinnasto ja lisävarustehinnasto: https://bit.ly/CUPRABornHinnastojaLisävarustehinnasto

Lisätietoa ja konfiguraattori: https://www.cupraofficial.fi/cars/cupra-range/born.html

Kysy lisää automyyjiltämme!

Myyjät

Markus Moilanen

SEAT-tuotepäällikkö

Volkswagen, SEAT, Cupra ja vaihtoautomyynti

+358440191555

markus.moilanen@autotalolohja.fi

Toni Vilen

Vaihtoautopäällikkö

Volkswagen, SEAT, Cupra ja vaihtoautomyynti

+358443327205

toni.vilen@autotalolohja.fi

Toni Varelius

Cupra-tuotepäällikkö

Volkswagen, SEAT, Cupra ja vaihtoautomyynti

+358447213021

toni.varelius@autotalolohja.fi

Juha Sepponen

Volkswagen myymälävastaava

Volkswagen, SEAT, Cupra ja vaihtoautomyynti

+358443327204

juha.sepponen@autotalolohja.fi

Ilkka Joutsen

Volkswagen hyötyauto -tuotepäällikkö

Volkswagen, SEAT, Cupra ja vaihtoautomyynti

+358409105374

ilkka.joutsen@autotalolohja.fi

Jani Malmelin

Volkswagen henkilöauto -tuotepäällikkö

Volkswagen, SEAT, Cupra ja vaihtoautomyynti

+358443327206

 jani.malmelin@autotalolohja.fi

Juhani Mattinen

Toimitusjohtaja

Volkswagen, SEAT, Cupra ja vaihtoautomyynti

+358443327202

juhani.mattinen@autotalolohja.fi

Call Now Button