Volkswagen Economy -huolto.

Volkswagen Economy

-huollossa vain hintaa on kevennetty

Kun autolle karttuu ikää, sen ylläpito on entistäkin tärkeämpää. Pienikin vika tai korjaus huonolaatuisilla osilla voi olla merkittävä turvallisuusriski. Volkswagen Economy -huolto on yli viisivuotiaille Volkswagen-autoille tarkoitettu uusi konsepti, joka pitää sisällään normaalin määräaikaishuollon mukaiset tarkastuskohteet sekä moottoriöljyn ja öljynsuodattimen vaihdon.

Volkswagen Economy -huolto ja -osat tarjoavat edullisen vaihtoehdon auton ylläpitoon. Varaosien valikoima yli viisivuotiaiden autojen huoltotarpeisiin on kattava. Esimerkiksi akut, jarrupalat, jarrulevyt, pakoputkistot, sytytystulpat, laturit, raitisilmasuodattimet sekä pyyhkimensulat edustavat Volkswagenin testattua ja turvallista laatua, mutta niiden hinta asennuksineen on alkuperäisosia edullisempi.

Volkswagen Economy -osien hintoja on onnistuttu keventämään muokkaamalla valmistusprosesseja ja tekemällä varaosiin pieniä muutoksia, joiden ansiosta ne sopivat useaan eri automalliin. Kun tuotantomäärät ovat siten kasvaneet, voidaan kuluvia osia valmistaa edullisemmin – tinkimättä kuitenkaan turvallisuudesta tai toimintavarmuudesta. 

Volkswagen Economy -osille myönnetään sama kahden vuoden takuu kuin Volkswagen-alkuperäisosille. Volkswagen Economy -huoltoihin sisältyvästä työstä vastaavat merkkikoulutetut mekaanikot. Kun auto on huollettu valtuutetussa Volkswagen-huollossa, hyödynnät Volkswagen liikkumisturvan, joka tarjoaa apua, jos matka keskeytyy teknisen syyn takia tai matkan jatkuminen näyttää epävarmalta auton kunnon vuoksi.

Volkswagen Economy -huolto

Huoltoneuvojat

Jerry Räikkönen

Volkswagen, SEAT ja Cupra -huoltoneuvoja

+358447213020

jerry.raikkonen@autotalolohja.fi

Sami Uutela

Volkswagen, SEAT ja Cupra -huoltoneuvoja

+358443327740

sami.uutela@autotalolohja.fi

Jaro Aalto

Korikorjaamon työnjohtaja

+358443327741

jaro.aalto@autotalolohja.fi

Jani Kannisto

Korjaamopäällikkö

+358443327739

jani.kannisto@autotalolohja.fi

Mika Lankinen

Huoltoneuvoja

+358449892167

mika.lankinen@autotalolohja.fi

Niko Peltonen

Jälkimarkkinointipäällikkö

+358443327203

niko.peltonen@autotalolohja.fi

Call Now Button