Täysin uusi Volkswagen Multivan.

Uusi Multivan on nyt myynnissä ja koeajettavissa!

  • Uusi Volkswagen Multivan saatavilla nyt ensimmäistä kertaa ladattavana hybridinä
  • Volkswagen Multivan eHybrid -mallistossa Multivan, Life ja Style -varustelutasot sekä erillinen Multivan Business -varusteluversio
  • Saatavilla sekä normaalina että pitkänä versiona

Uusi Volkswagen Multivan perustuu nyt ensimmäistä kertaa MQB-alustarakenteeseen. Suomessa uusi Multivan tulee myyntiin ensimmäistä kertaa ladattavana hybridiversiona, joka tunnetaan nimellä eHybrid. Sähkö- ja polttomoottorin ansiosta uusi Multivan eHybrid on ideaali matkakumppani myös pidemmille matkoille. Jopa 4 053 litran tavaratila luo mahdollisuuden kuljettaa myös isompia urheiluvälineitä ja sen 1 600 kg vetokyky luo lisää vaihtoehtoja tavaroiden kuljettamiselle. Multivanissa on myös uuden sukupolven kuljettajaa avustavat järjestelmät, toiminto-ohjaimet ja infotainment-järjestelmä sekä täysin uusi istuinjärjestelmä. Myös törmäysturvallisuus kolaritilanteissa on huippuluokkaa – uutena vakiovarusteena on mm. keskiturvatyyny etuistuinten välissä.

Multivan eHybrid on saatavilla sekä normaalina että pitkänä versiona ja sen varustelutasot ovat: Multivan, Life tai Style. Lisäksi Suomen mallistoon kuuluu erillinen Multivan Business -varusteluversio. Suomessa Multivan eHybrid on vakiovarusteisena aina 7-paikkainen, ilman lisäveloitusta se on saatavilla myös 6-paikkaisena versiona. Vakiovarusteena on myös 10,25” digitaalinen mittaristo Pro, joka tarjoaa kolme eri näkymää ja 10” kosketusvärinäytöllä varustettu Ready 2 Discover -infotainment-järjestelmä. Ulkovärivalikoimasta löytyy yksitoista yksiväriversiota ja kolme kaksivärivaihtoehtoa. Saatavilla on myös kaksiosainen panoraamakatto, jonka lasipinta-ala on jopa 1,83 m2. Panoraamakaton erikoisuus on, että se heijastaa jopa 95% auringonsäteistä ja siksi erillistä aurinkoverhoa ei tarvita.

Volkswagen Multivan eHybridin kattavaan vakiovarusteluun kuuluvat mm. led-ajovalot ja led-takavalot, vakionopeudensäädin, väsymyksentunnistus, nahkaverhoiltu monitoimiohjauspyörä vaihteenvalitsimilla, matkapuhelinvalmius, App-Connect langattomalla Apple CarPlay -toiminnolla, liukuovi vasemmalla ja oikealla ja kauko-ohjattava keskuslukitus ja avaimeton käynnistys Keyless Start sekä polttoainekäyttöinen lisälämmitin ajastinkellolla ja kaukosäätimellä. Life-varustelutaso tuo mukanaan mm. kääntymisavustimen, sadetunnistimen ja sähköisen liukuoven sulkeutumisavun molemmille liukuoville. Style-varustelutasossa on puolestaan edellisten lisäksi mm. Park Assist ja pysäköintitutka edessä ja takana, 3-alueilmastointi Climatronic, IQ.LIGHT-led-matriisiajovalot, peruutuskamera ja sähkökäyttöiset liukuovet molemmilla puolilla sekä takaluukun sähköinen sulkuapu.

Uudessa Volkswagen Multivan eHybridissä on erittäin kattava valikoima kuljettajaa avustavia järjestelmiä – valittavissa on yli 20 erilaista järjestelmää. Vakiovarusteena ovat mm. ympäristönvalvontajärjestelmä Front Assist hätäjarrutustoiminnolla, uusi kääntymisavustin, liikennemerkkien tunnistus, kaistanpitoavustin Lane Assist sekä vakionopeudensäädin. Lisävarusteena saatavilla ovat esimerkiksi tuulilasinäyttö Head-up Display, perävaunun peruutusavustin Trailer Assist, ”Area View -kamerajärjestelmä sekä kuolleenkulman ja risteävän takaliikenteen varoitin. Ensimmäistä kertaa saatavilla on myös Volkswagenin osittain automaattista ajamista tukeva IQ.DRIVE Travel Assist -järjestelmä. Mikäli kuljettaja haluaa, uudistunut Multivan voi avustaa ohjauksessa, jarruttamisessa ja kiihdytyksissä aina huippunopeuteensa saakka.

Volkswagen Multivan eHybrid – ladattava hybridi

Multivanin ladattavan eHybrid-mallin etuna on paikallisesti päästötön ajo pelkällä sähköllä esimerkiksi kaupunkialueilla (toimintamatka sähköllä jopa 49 km, WLTP*), ja samalla bensiinimoottorin tuoma kokonaistoimintamatka pidemmille matkoille. Multivan eHybridin sähkömoottorin ja bensiinimoottorin yhteisteho on 160 kW (218 hv), maksimivääntö 350 Nm. Sähkömoottorin teho on 85 kW (116 hv) ja TSI-bensiinimoottorin teho 110 kW (150 hv). Uusi 6-vaihteinen DSG-automaattivaihteisto on kehitetty erityisesti ladattavaan hybridiin. Uudessa Multivanissa on käytössä ensimmäistä kertaa shift-by-wire-tekniikka, jolloin vaihteet vaihdetaan elektronisesti. Myös itse vaihteenvalitsin on muotoiltu uudelleen.

Uuden Multivan eHybridin sähkömoottorin energiasisältö on 13 kWh, jolloin pelkällä sähköllä voidaan ajaa tyypilliset päivittäiset ajomatkat. Uusi Multivan eHybrid käynnistyy aina kun mahdollista EV-tilassa, ja siten lyhyet matkat on helppo ajaa pelkällä sähköllä. Sähköllä ajettaessa ladattavan hybridin taloudellinen TSI-bensiinimoottori puuttuu peliin vasta yli 130 km/h nopeuksissa tai riippuen akun varaustasosta.    

Uuden Volkswgen Multivan eHybridin mittasuhteet lukuina: 1941 mm leveä, 4973 pitkä ja 1907 mm korkea. Sen akseliväli on 3124 mm. Multivan on saatavilla myös pitkänä versiona, jolloin sen pituus puskurista puskuriin on 5173 mm – akselinvälin ollessa sama. Tavaratilaa normaalimittaisessa versiossa on käytettävissä 469–3672 litraa riippuen istuinten asennosta, pidemmässä versiossa puolestaan 763–4053 litraa.

Uudessa kiskojärjestelmässä uudenlainen monikäyttöinen pöytä on integroitu kiskojärjestelmään. Uuden innovatiivisen lukitusjärjestelmän ansiosta, pöytä voidaan sijoittaa joko kuljettajan ja etuistuimen väliin tai vaihtoehtoisesti toisen ja kolmannen istuinrivin väliin. Uutta on myös kolmannen rivin yksittäiset istuimet ja lisäksi sekä toisen että kolmannen rivin istuimet on taitettavissa alas ja ne ovat jopa 25 % leveämmät kuin ennen. Kiskojärjestelmä on myös sähköistetty, jolloin ulompiin istuimiin on saatavilla lämmitys. Uudet ensimmäiset Volkswagen Multivanin eHybrid -mallit saapuvat Suomen Volkswagen-jälleenmyyjille alkuvuodesta 2022.

Kysy lisää automyyjiltämme!

Myyjät

Markus Moilanen

SEAT-tuotepäällikkö

Volkswagen, SEAT, Cupra ja vaihtoautomyynti

+358440191555

markus.moilanen@autotalolohja.fi

Toni Vilen

Vaihtoautopäällikkö

Volkswagen, SEAT, Cupra ja vaihtoautomyynti

+358443327205

toni.vilen@autotalolohja.fi

Toni Varelius

Cupra-tuotepäällikkö

Volkswagen, SEAT, Cupra ja vaihtoautomyynti

+358447213021

toni.varelius@autotalolohja.fi

Juha Sepponen

Volkswagen myymälävastaava

Volkswagen, SEAT, Cupra ja vaihtoautomyynti

+358443327204

juha.sepponen@autotalolohja.fi

Ilkka Joutsen

Volkswagen hyötyauto -tuotepäällikkö

Volkswagen, SEAT, Cupra ja vaihtoautomyynti

+358409105374

ilkka.joutsen@autotalolohja.fi

Jani Malmelin

Volkswagen henkilöauto -tuotepäällikkö

Volkswagen, SEAT, Cupra ja vaihtoautomyynti

+358443327206

 jani.malmelin@autotalolohja.fi

Juhani Mattinen

Toimitusjohtaja

Volkswagen, SEAT, Cupra ja vaihtoautomyynti

+358443327202

juhani.mattinen@autotalolohja.fi

Call Now Button